دسته بندی ها
پیوندها
ارتباط با سازمان
تلفن گویا: 32919284-6 - 025
نمابر: 32914982 - 025
سامانه پیامک: 3000722711
پست الکترونیکی: info@nezamqom.ir
بخش انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات راه اندازی گردید

در سایت سازمان/

بخش انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات راه اندازی گردید

    بروز شده : 21 اردیبهشت 1399    تعداد نظرات :0    دسته: آرشیو اخبار

 

اطلاعات مورد نیاز مردم و اعضا بر اساس قانون انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات، در چارچوب شیوه نامه مصوب توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم منتشر گردید.

 

 

1) قوانین و مقررات راجع به تاسیس و نحوه فعالیت های آن موسسه

 

سازمان نظام مهندسي ساختمان ، براساس قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان مصوب سال 1374 مجلس شورای اسلامی ،  به منظور تامين مشاركت هر چه وسيع تر مهندسان در انتظام امور حرفه اي خود و تحقق اهداف قانون مذكور تاسيس شده است.


نظام‌ مهندسي ‌و كنترل ‌ساختمان‌ عبارت‌ است‌ از ؛ مجموعه‌ قانون‌، مقررات‌، آئين‌نامه‌ها، استانداردها و تشكل هاي‌ مهندسي‌، حرفه‌اي و صنفي كه ‌در جهت‌ رسيدن ‌به‌ اهداف‌ منظ‌ور در اين‌ قانون‌ تـدوين‌ و به ‌مورد اجراء گذاشته‌ مي‌شود.


مهندسین عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان ، در 7 رشته اصلی فعالیت می کنند که این رشته ها عبارتند از ، عمران ، معماری ، مکانیک ، برق ، نقشه برداری ، ترافیک و شهرسازی می باشد و بر اساس سابقه و تجربه کاری به 3 پایه صلاحیت مهندسین پایه سه در شروع فعالیت ،  مهندسین پایه دو با تجربه و سابقه حدود ده سال و مهندسین پایه یک با تجربه و سابقه 15 سال و بیشتر  تقسیم می شوند.


دانش آموختگان رشته های هفتگانه مهندسی بعد از گذشت سه سال از زمان فارغ التحصیلی خود در آزمون ورود به حرفه مهندسی شرکت کرده و در صورت کسب نمره قبولی در این آزمون که به صورت سراسری برگزار می گردد ، پروانه اشتغال به کار از سوی وزارت راه و شهرسازی دریافت و در امور طراحی و نظارت پروژه های ساختمانی  که از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان تعیین و ارجاع می شود ، فعالیت کنند.


همانگونه که در اهداف قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان آمده است ؛ هدف اصلی این قانون احداث ساختمان هایی است که با رعایت اصول فنی و استانداردهای مورد قبول ساختمان ، ایمنی ، بهداشت و آسایش را برای بهره برداران و ساکنین آن به ارمغان آورد که ابزار تحقق این هدف رعایت مقررات ملی ساختمان و همت و تلاش مهندسان رشته های هفتگانه در این راستا است.

 

دانلود فایل قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

ghanvn-nzam-mhndse-v-kntrl-sakhtman.pdf [726.81 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 186)

 

2) ارکان موسسه و وظایف و اختیارات هر رکن

 

ارکان سازمان عبارت است از هر یک از سازمان استان‌ها، هیأت عمومی سازمان، شورای مرکزی سازمان، رییس سازمان، و شورای انتظامی‌نظام مهندسی.

 

برای تشکیل سازمان استان وجود حداقل 50 نفر داوطلب عضویت از بین مهندسان حوزه آن استان که دارای مدرک مهندسی در رشته‌های‌اصلی مهندسی شامل معماری، عمران،تأسیسات مکانیکی، تأسیسات برقی، شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک باشند ضروری است.

 

هر سازمان استان دارای مجمع عمومی، هیأت مدیره، شورای انتظامی و بازرسان است و محل استقرار دایم دفتر مرکزی آن در مرکز استان‌می‌باشد. سازمان‌های استان می‌توانند در سایر شهرهای استان و همچنین در مناطق مختلف شهرهای بزرگ مرکز استان در صورت پیشنهاد شورای‌مرکزی و تصویب وزیر مسکن و شهرسازی، در مرکز استان‌های مجاوری که در آن‌ها سازمان استان تأسیس نشده باشد. دفاتر نمایندگی دایر نموده و‌انجام تمام یا بخشی از وظایف مستمر سازمان در حوزه مربوط را به آن دفاتر محول کنند.


مجمع عمومی سازمان استان از اجتماع تمامی اشخاص حقیقی عضو دارای حق رأی سازمان که منحصر به دارندگان مدرک تحصیلی در‌رشته‌های اصلی مهندسی ساختمان و رشته‌های مرتبط است تشکیل می‌شود و وظایف و اختیارات آن به شرح زیر است:


‌الف - انتخاب اعضای هیأت مدیره.
ب - استماع گزارش عملکرد سالیانه هیأت مدیره و اعلام نظر نسبت به آن.
ج - بررسی و تصویب ترازنامه سالانه "‌سازمان استان" و بودجه پیشنهادی "‌هیأت مدیره".
‌د - تعیین و تصویب حق ورودیه و حق عضویت سالانه اعضا و سایر منابع درآمد برای
سازمان بر اساس پیشنهاد "‌هیأت مدیره".
ه - بررسی و اتخاذ تصمیم نسبت به سایر اموری که طبق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوط
به عهده سازمان استان و در صلاحیت مجمع عمومی‌می‌باشد.

 

هر یک از سازمان‌های استان دارای هیأت مدیره‌ای خواهد بود که از بین اعضای داوطلب واجد شرایط در رشته‌های اصلی مهندسی‌ساختمان برای یک دوره سه ساله انتخاب خواهد شود و انتخاب مجدد اعضای هیأت مدیره بلامانع است.

 

شرایط انتخاب‌شوندگان هیأت‌های مدیره سازمان‌های نظام مهندسی به شرح زیر می‌باشد:
1 - تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران.
2 - نداشتن فساد اخلاقی و مالی و عدم اعتیاد به مواد مخدر.
3 - داشتن حسن شهرت اجتماعی و شغلی عملی به مهندسی و رعایت اخلاق و شئون مهندسی.
4 - نداشتن پیشینه کیفری و عدم وابستگی به گروه‌های غیر قانونی.
5 - داشتن حسن شهرت در تعهد عملی به احکام دین مبین اسلام و وفاداری به قانون
اساسی جمهوری اسلامی ایران.
6 - دارا بودن صلاحیت علمی و حرفه‌ای به میزان مندرج در آیین‌نامه.
 

هیأت مدیره سازمان استان نماینده آن سازمان بوده و دارای هیأت رییسه‌ای متشکل از یک رییس، دو نایب رییس و یک دبیر برای انجام‌وظایف خود به ترتیب مندرج در آیین‌نامه اجرایی خواهد بود و می‌تواند به تعداد لازم کمیسیون‌های تخصصی و دفاتر نمایندگی تأسیس نماید. تفویض‌اختیار هیأت مدیره به این کمیسیون‌ها و نمایندگی‌ها از مسئولیت آن هیأت نمی‌کاهد. رییس هیأت مدیره، رییس سازمان استان نیز محسوب می‌شود.

 

اهم وظایف و اختیارات هیأت مدیره به شرح زیر است:


1 - برنامه‌ریزی در جهت تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش‌های اسلامی در معماری و شهرسازی.
2 - برنامه‌ریزی به منظور رشد و اعتلای حرفه‌های مهندسی ساختمان و مشاغل مرتبط با آن.
3 - ارتقای دانش فنی و کیفیت کار شاغلان در بخش‌های ساختمان و شهرسازی از طریق
ایجاد پایگاه‌های علمی، فنی، آموزش و انتشارات. 4 - همکاری با مراجع مسئول در امر کنترل ساختمان از قبیل اجرای دقیق و صحیح مقررات
ملی ساختمان و ضوابط طرح‌های جامع و تفصیلی و‌هادی شهرها توسط اعضای سازمان حسب درخواست.
5 - نظارت بر حسن انجام خدمات مهندسی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی در طرح‌ها و
فعالیت‌های غیر دولتی در حوزه استان و تعقیب‌متخلفان از طریق مراجع قانونی ذیصلاح.
6 - مشارکت در امر ارزشیابی و تعیین صلاحیت و ظرفیت اشتغال به کار شاغلان در امور فنی مربوط به فعالیت‌های حوزه‌های مشمول این قانون.
7 - دفاع از حقوق اجتماعی و حیثیت حرفه‌ای اعضا و تشویق و حمایت از فعالیت‌های با ارزش و برگزاری مسابقات حرفه‌ای و تخصصی و‌معرفی طرحهای ارزشمند.
8 - تنظیم روابط بین صاحبان حرفه‌های مهندسی ساختمان و کارفرمایان و کمک به مراجع
مسئول در بخش ساختمان و شهرسازی در زمینه ارجاع‌مناسب کارها به صاحبان صلاحیت و جلوگیری از مداخله اشخاص فاقد صلاحیت در امور فنی.
9 - کمک به ترویج اصول صحیح مهندسی و معماری و همکاری با وزارت مسکن و شهرسازی در زمینه تدوین، اجرا و کنترل مقررات ملی‌ساختمان و استانداردها و معیارها.
10 - کمک به ارتقای کیفیت طرح‌های ساختمانی، عمرانی و شهرسازی در محدوده استان و ارائه گزارش بر حسب درخواست، شرکت در‌کمیسیون‌ها و شوراهای تصمیم‌گیری در مورد
اینگونه طرح‌ها و همکاری با وزارت مسکن و شهرسازی و شهرداری‌ها در زمینه کنترل ساختمان و اجرای‌طرح‌های یاد شده با استفاده از خدمات اعضای سازمان استان.
11 - ارائه خدمات کارشناسی فنی به مراجع قضایی و قبول داوری در اختلافاتی که دارای ماهیت فنی است.
12 - همکاری با مراجع استان در هنگام بروز سوانح و بلایای طبیعی.
13 - تأیید ترازنامه سازمان و ارائه آن به مجمع عمومی.
14 - معرفی نماینده هیأت مدیره سازمان جهت عضویت در کمیسیون‌های حل اختلاف مالیاتی در رسیدگی و تشخیص مالیاتی فنی و مهندسی‌اعضاء سازمان.
15 - تهیه و تنظیم مبانی قیمت‌گذاری خدمات مهندسی در استان و پیشنهاد به وزارت مسکن و شهرسازی، مرجع تصویب مبانی و قیمت خدمات‌مهندسی در آیین‌نامه اجرایی تعیین می‌گردد.
16 - سایر مواردی که برای تحقق اهداف این قانون در آیین‌نامه اجرایی معین می‌شود.

 

به منظور گسترش همکاری‌های حرفه‌ای و جلب مشارکت اعضا و کارشناسی دقیق‌تر مسایل ویژه هر یک از رشته‌های تخصصی موجود‌در سازمان اجازه داده می‌شود گروه‌های تخصصی مهندسان هر رشته، متشکل از اعضای سازمان، در همان رشته تشکیل شود.


چگونگی فعالیت و‌مدیریت گروه‌ها به موجب آیین‌نامه اجرایی این قانون تعیین خواهد شد.

 

هر سازمان استان دارای یک شورای انتظامی متشکل از یک نفر حقوقدان به معرفی رئیس دادگستری استان و دو یا چهار نفر مهندس‌خوشنام که به معرفی هیأت مدیره و با حکم شورای مرکزی سازمان نظام مهندسان ساختمان برای مدت سه سال منصوب می‌شوند.

‌رسیدگی بدوی به شکایات اشخاص حقیقی و حقوقی در خصوص تخلفات حرفه‌ای و انضباطی و انتظامی مهندسان و کاردان‌های فنی به عهده شورای‌یاد شده است. چگونگی رسیدگی به تخلفات و طرز تعقیب و تعیین مجازات‌های انضباطی و موارد قابل تجدید نظر در شورای انتظامی نظام مهندسی‌در آیین‌نامه اجرایی تعیین می‌شود.

 

3) چارت تشکیلاتی سازمانی

 

فایل چارت سازمان

 

 

فایل شماره های تماس واحدها

lest-shmarh-tmas-tlfn-sazman.pdf [158.14 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 121)

 

 

 

  4) مشخصات رئیس  و مدیران هر رکن

رییس سازمان: آقای مهندس امین مقومی

مدیر منابع انسانی ، مالی و پشتیبانی:آقای قاسم یل

مدیر فنی و اجرایی: آقای مهندس سعید پیکانی

رییس شورای انتظامی : آقای مهندس جواد دلاوری

 

اعضای محترم سازمان و شهروندان گرامی می توانند برای ارسال نظرها و پیشنهادهای خود از طریق درگاه ارتباط با ریاست نکات خود منعکس نمایند که در صفحه اول سایت در سمت چپ قابل مشاهده است.

 

 5) مشخصات اعضای هیات مدیره با هیات اجرایی

 mshkhsat-rees-sazman-v-aazae-heet-mder.pdf [25.04 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 165)

 mshkhsat-heat-medrh.pdf [25.04 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 128)

 

 

6) مشخصات مجامع عمومی یا شوراهای تصمیم گیری

 

مجمع عمومي سازمان استان از اجتماع تمامي اشخاص حقيقي ، عضو داراي حق رأي سازمان كه منحصر به دارندگان مدرك تحصيلي در ، رشته هاي اصلي مهندسي ساختمان و رشته هاي مرتبط است تشكيل ميشود ، و وظايف و اختيارات آن به شرح زير است:


الف: انتخاب اعضاي هيأت مديره.
ب : استماع گزارش عملكرد ساليانه هيأت مديره و اعلام نظر نسبت به آن.
ج : بررسي و تصويب ترازنامه سالانه سازمان استان و بودجه پيشنهادي هيأت مديره.
د : تعيين و تصويب حق وروديه و حق عضويت سالانه اعضا و ساير منابع
درآمد براي سازمان بر اساس پيشنهاد هيأت مديره.
ه : بررسي و اتخاذ تصميم نسبت به ساير اموري كه طبق قوانين و آئين نامه هاي مربوط به عهده سازمان استان و در صلاحيت مجمع عمومي ميباشد.
جلسات مجمع عمومي بطور عادي سالي يكبار و بطور فوقالعاده به تعداد دفعاتي كه توسط مجمع عمومي در اجلاس عادي تعيين ميشود، به دعوت هيأت مديره تشكيل ميشود.

 

7) مشخصات بازرس یا حسابرس قانونی


آقای مهندس ابوالفضل خداداد نوش آبادی

آقای مهندس حمیدرضا کربلایی بیدگلی

 

اعضای محترم سازمان و شهروندان گرامی می توانند برای ارسال نظرها و پیشنهادهای خود از طریق درگاه  ارتباط با بازرسان نکات خود منعکس نمایند که در صفحه اول سایت در سمت چپ قابل مشاهده است.

 

 

 8 )فرایند عضویت

  • بر اساس ماده 45 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان :عضویت در «نظام مهندسی استان» مستلزم احراز شرایط و انجام ترتیبات زیر است:
    الف ـ دارا بودن مدرك كارشناسی یا بالاتر در یكی از «رشته‌های اصلی» یا «رشته‌های مرتبط».
    ب ـ متولد آن استان بوده و یا حداقل شش ماه ممتد قبل از تسلیم درخواست عضویت،‌ در حوزه استان مقیم باشد، بطوریكه فعالیت حرفه‌ای وی در آن استان متمركز بوده و اقامت غالب وی در آن استان باشد.
    پ ـ نداشتن محكومیت قطعی به محرومیت از اشتغال به كار در هنگام تقاضای عضویت.
    ت ـ دادن تعهد نسبت به انجام وظایفی كه از طریق «نظام مهندسی استان» یا «شورای مركزی» تصویب و ابلاغ شده یا می‌شود، در چهارچوب اهداف «قانون» و آئین‌نامه اجرایی آن.
    ث ـ پرداخت ورودیه و حق عضویت سالانه طبق تعرفه‌های مصوب مربوط.
    ج ـ تنظیم و تسلیم تقاضای عضویت، طبق فرم مخصوصی كه در اختیار متقاضیان عضویت قرار خواهد گرفت همراه با مدارك مقرر در فرم مذكور.
  • ماده 46
    كساني كه به عضويت نظام مهندسي استان پذيرفته ميشوند در موارد زير عضويت آنها قطع ميشود و در هر زمان عللي كه موجب قطع عضويت شده است برطرف شود بنا به تقاضاي متقاضي، عضويت تجديد و ادامه خواهد يافت:
    الف ـ نقل مكان به استان ديگر.
    ب ـ استعفا از عضويت نظام مهندسي استان
    پ ـ سلب هر يك از شرايط عضويت موضوع ماده (44) اين آيين نامه.
    ت ـ اخراج از سازمان به دليل تكرار تخلف.
    تبصره ـ قطع عضويت در نظام مهندسي استان موجب قطع عضويت در كليه نهادهاي وابسته به آن نيز خواهد بود، ولي برقراري مجدد عضويت، لزوماً موجب برقراري مجدد عضويت در نهادهاي مذكور نخواهد شد و مستلزم تجديد انتخاب يا صدور حكم مجدد خواهد بود.
  • ماده 50
    عضويت در نظام مهندسي استان داراي امتيازاتي به شرح زير ميباشد:
    الف ـ دريافت پروانه اشتغال به كار مهندسي با رعايت ساير شرايط
    ب ـ شركت در انتخابات هيأت مديره، اعم از انتخاب نمودن يا انتخاب شدن.
    پ ـ امكان انتخاب شدن به عضويت هيأت عمومي و شوراي مركزي و ساير مجامع و كميسيونها و هيأتهاي وابسته به نظام مهندسي استان.
    ت ـ استفاده از تسهيلات و خدماتي كه نظام مهندسي استان بنا به وظايف و هدفهاي خود در اختيار اعضا قرار ميدهد، از جمله حفظ حقوق و شؤون و حيثيت حرفه اي اعضاي نظام مهندسي استان و دفاع در مقابل تعرض به آنها از طريق ارائه خدمات مشاوره حقوقي، مالي، فني و غيره.
    ث ـ استفاده از پايگاههاي علمي، فني، آموزشي و انتشاراتي به منظور بالا بردن دانش فني اعضا.
    ج ـ استفاده از تسهيلات قانوني، كه براي دارندگان پروانه اشتغال فراهم ميشود.
    چ ـ استفاده از ارجاع خدمات كارشناسي موضوع ماده (27) قانون
    ح ـ استفاده از خدمات مالياتي.

برای عضویت می توانید به مراجعه به سامانه عضویت الکترونیکی اقدام نمایید.

 

فایل راهنمای عضویت در سازمان

 rahnmae-azvet.pdf [125.71 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 62)

 

 

اطلاعات در خصوص اعضای سازمان

 

 کلیه اطلاعات در خصوص هر یک از اعضای محترم سازمان در بخش جستجوی اعضا  در سمت چپ سایت سازمان قایل مشاهده می باشد.

 

لیست اعضای دارای پروانه

aazae-darae-prvanh.pdf [1.64 مگابايت] ( تعداد دانلود: 928)

 

 

لیست اعضای فاقد پروانه

bdvn-prvanh.pdf [940.09 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 373)

 

 

 

اطلاعات مالی و محاسباتی

 

1) میزان بودجه ،  2) میزان حق عضویت های دریافت شده ،  3) درآمدهای موسسه از محل هدایا ، کمک ها و موقوفات و سایر منابع درآمدی ،  4) صورت های مالی حسابرسی شده یا مورد تایید بازرس موسسه ،  5) هزینه های موسسه به تفکیک سرفصل های هزینه

 

 

 

 بودجه و عملکرد سال 97

bvdjh-v-amlkrd-1397.pdf [67.44 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 71)

 

 

 بودجه و عملکرد سال 98

bvdjh-v-amlkrd-sal-98.pdf [75.97 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 145)

 

 

 

اطلاعات عملکردی موسسات خصوصی ارائه دهنده خدمات عمومی در حوزه هایی که خدمت عمومی ارائه می دهند و حسب مورد از جمله

 

 1) اطلاعات راجع به خدمات و کالاهایی که موسسه ارائه می دهد

 

معرفی مهندسان دارای صلاحیت و پروانه اشتغال به کار جهت ارائه خدمات مهندسی از جمله طراحی، نظارت و اجرا نیز کنترل کیفیت طراحی و اجرا پروژه های ساختمانی برای اساس ضوابط و مقررات ملی ساختمان

 

2) تعداد و مشخصات آزمون های برگزار شده و نتایج هر کدام

 

در راستای اجرای قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ، آزمون ورود به حرفه مهندسان برای متقاضیان اخذ پروانه اشتغال بکار مهندسی در رشته‌های عمران ، معماری ، مکانیک ، برق ، نقشه‌برداری ، شهرسازی و ترافیک به صورت سراسری از سوی سازمان سنجش کشور و وزارت راه و شهرسازی سالانه در دو نوبت برگزار می گردد.

 برای قبول شدگان در این آزمون ، پروانه اشتغال به کار صادر می شود و این افراد می توانند فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.

داوطلبان شركت در آزمون ورود به حرفه مهندسان می توانند با مراجعه  به سایت دفتر امور مقررات ملی ساختمان به  نشاني اينترنتي www.inbr.ir  ضمن مطالعه ضوابط نسبت به ثبت نام در زمان مقرر اقدام نمایند.

 نتایج این آزمون نیز معمولا بعد از دو یا سه ماه پس از برگزاری آزمون در سایت دفتر امور مقررات ملی ساختمان اعلام می گردد.

 

3) تعداد پروانه های صادر شده و تمدید شده


3 هزار و 413عدد

 

4)تعداد نیروی های استخدام شده و وضعیت استخدامی هر کدام


47 نفر به صورت قراردادی

 

5) تعداد جلسات برگزار شده مجامع و هیات مدیره


در سال 97 تعداد جلسات برگزار شده هیات مدیره 48 جلسه و تعداد مجامع برگزار شده 2 مجمع بوده است.

در سال 98  تعداد جلسات برگزار شده هیات مدیره 48 جلسه و یک نوبت مجمع عمومی تشکیل شده است.

 

6) اطلاعات دوره های آموزشی یا کارآموزی برگزار شده

 

لیست دوره های آموزشی برگزار شده در سال 1397

 amlkrd-amvzsh-sal-97.pdf [44.94 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 33)

 

لیست دوره های آموزشی برگزار شده در سال 1398

amvzsh-98.pdf [44.92 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 72)

 

 

 مصوبات و تصمیمات خصوصی ارائه دهنده خدمات عمومی که حسب مورد از جمله مشتمل بر موارد زیر است.

 

1) کلیه مصوبات مجامع عمومی و شوراها

 

مجمع عمومی نوبت اول سال 97

mjma-avl-sal-97.pdf [1.75 مگابايت] ( تعداد دانلود: 60)

 

مجمع عمومی نوبت دوم سال 97

mjma-amvme-nvbt-dvm-sal-97.pdf [1.86 مگابايت] ( تعداد دانلود: 40)

 

 

مجمع عمومی نوبت اول سال 98

 mjma-amvme-nvbt-dvm.pdf [1.87 مگابايت] ( تعداد دانلود: 70)

 

 لینک مشاهده مصوبات هیات مدیره سازمان

 

 

2) آیین نامه ها ، دستورالعمل ها ، بخشنامه ها ، شیوه نامه ها و کلیه ابلاغیه ها و مکاتبات که مبنای عمل در هر یک از ارکان موسسه

 

دریافت قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

مباحث بيست و دو گانه مقررات ملّي ساختمان

 

3)تعرفه ها یا نرخ های مصوب برای ارائه خدمات ، مرجع تصویب آنها و نحوه وصول آنها

 

تعرفه سال 98 مصوب هیئت چهارنفره استان

 tarfh-98.pdf [405.14 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 605)

 

تعرفه در سال 98 در یک بازه زمانی پایین تر از تعرفه فوق بوده و صورتحساب صادره توسط سازمان در بازه یاد شده ملاک عمل محاسبه تعرفه می باشد.

 

 

تعرفه سال 99 مصوب هیئت چهارنفره استان

tarfh-99.pdf [399.2 کيلوبايت] ( تعداد دانلود: 1116)

 

تعرفه سال 99 با توجه به شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا و مصوبات هیئت چهارنفره استان همزمان با محاسبه تعرفه جدید عوارض شهرداری، اعمال خواهد گردید.


 

اطلاعات انتخابات موسسات خصوصی ارائه دهنده خدمات عمومی که حسب مورد از جمله مشتمل بر موارد زیر است.

 

1) انواع انتخاباتی که در موسسه برگزار می گردد.


برگزاری انتخابات هیات مدیره سازمان هر سه سال یکبار

برگزاری انتخابات گروه های تخصصی هر سه سال یکبار

برگزاری انتخابات داخلی هیات رئیسه سازمان هر سال

برگزاری انتخابات هیات رئیسه مجمع عمومی در هر مجمع برگزار شده

برگزاری انتخابات بازرسان سازمان هر دو سال یکبار در مجمع عمومی

 

2) شرایط نامزدها

 

کلیه علاقمندان حائز شرایط نامزدی دارای پروانه اشتغال به کار معتبر مهندسی در یکی از رشته های اصلی معماری، عمران، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، شهرسازی،ترافیک و نقشه برداری که واجد شرایط مندرج در ماده 11 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و ماده 59 آئین نامه اجرائی(اصلاحی) آن بوده می توانند نامزد انتخابات هیات مدیره شوند.

 

1-تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
2- نداشتن فساد اخلاقی ، مالی ، و عدم اعتیاد به مواد مخدر
3-داشتن حسن شهرت اجتماعی و شغلی عملی به مهندسی و رعایت اخلاق و شئون مهندسی
4- نداشتن پیشینه کیفری و عدم وابستگی به گروه های غیر قانونی
5-داشتن حسن شهرت در تعهد عملی به احکام دین مبین اسلام و وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
تبصره : اقلیت های دینی به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تابع احکام دین اعتقادی خود می باشند .
6- دارا بودن پروانه اشتغال پایه (1) با دو سال سابقه یا بالاتر در رشته اصلی مهندسی ساختمان و از 7 سال قبل از تاریخ اعلام داوطلبی فاقد محکومیت انتظامی از درجه (3) یا بالاتر باشد  و سایر شرایط مندرج در ماده 59 اصلاحی آیین نامه اجرایی

 

 

3) مشخصات اعضایی که خود را در هر یک از انتخابات نامزد کرده اند


اسامی داوطلبان هشتمین دوره انتخابات هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم

 

4) نتایج هر انتخابات و تعداد آرا هر نامزد

 

نتایج هشتمین دوره انتخابات هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم

 

5) تاریخ و مکان برگزاری هر یک از انتخابات

 

انتخابات هیات مدیره سازمان هر سه سال یکبار و در مهرماه برگزار می گردد.

 

6) نحوه بررسی صلاحیت نامزدها

 

صلاحیت نامزدهای انتخابات هیات مدیره از سوی  هیات نظارت استان و کشور بررسی و اعلام می گردد.

 

7)صورتجلسات شمارش آرا


برگه صورتجلسه هشتمین دوره انتخابات هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم

 

8)اسامی اشخاص شرکت کننده در انتخابات

 

 

اطلاعات راجع به رسیدگی به تخلفات و جرایم ارتکابی از سوی اعضای موسسات خصوصی ارائه دهنده خدمات عمومی

 

 

1)تعداد و انواع تخلفات صورت گرفته از سوی اعضا

 

54 پرونده در سال97

63 پرونده در سال 98

 

2) نحوه رسیدگی به تخلفات و تصمیمات اتخاذ شده

 

برای سال 97

تعداد رای درجه یک 13

تعداد رای درجه دو 19

تعداد رای درجه سه 17

تعداد رای برائت 18

انصراف از شکایت 2

درخواست تجدید نظر 5



برای سال 98

تعداد رای درجه یک 27

تعداد رای درجه دو 14

تعداد رای درجه سه 9

 تعداد رای برائت 23

انصراف از شکایت 12

درخواست تجدید نظر 3

 


3) تعداد و مشخصات پروانه های معلق یا ابطال شده

 

تعداد 12 پرونده در دست اقدام در سال 98


4) میزان جریمه های نقدی وصول شده


-

 

5) تعداد متخلفان معرفی شده به مراجع قضایی


-

نام:
ایمیل:
نظر شما:
کد امنیتی: تصویر كد امنیتی